ARZU THE FOODBAR SUPPLIER

ARZU THE FOODBAR SUPPLIER Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arzu The Foodbar Supplier. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2022 om 22:14 Heerlijk eten en snelle bezorging (35min)
27 jan 2022 om 17:37 De slechtste service die er bestaat, van het kastje naar de muur gestuurd worden. Deze mensen steken hun nek niet voor je uit en je krijgt te weinig voor je geld
21 jan 2022 om 18:23 Pannekoekjes waren heel lekker met de perfecte hoeveelheid toppings erbij! Ook het geitenkaas broodje was heeerlijk. Heel blij mee
3 jan 2022 om 13:32 Heerlijk eten en goede service!
14 dec 2021 om 15:14 Lekker! Maar voor deze prijs en 1,5 uur wachten zeker niet waard.
6 dec 2021 om 22:45 Cok guzel (heerlijk) alleen ik raakte niet echt vol groter maken dan zit ik wat voller +1
22 nov 2021 om 19:48 Hele lekkere (broodjes) lunch!
22 nov 2021 om 17:01 Broodje met pindakaas, banaan en bessen op en de açaí bowl. Super lekker !
22 nov 2021 om 14:23 Was echt top! De acai bowl is een aanrader.
5 jun 2021 om 14:55 Bezorging duurde lang. Broodje avocado met ei echt een afrader. Waren 2 hele karige sneetjes brood. Red velvet was wel lekker.
6 mei 2021 om 13:41 Eten was lekker, helaas pas na ruim een uur bezorgd
4 mei 2021 om 15:41 Het zou 12:30 komen is het 13:15 pas geleverd